Sistem Zelene tačke u BiH

VIJESTI
Vaša podrška Zelenoj tački, odnosno reciklaži ambalažnog otpada važna je za budućnost naše planete, i mi smo zahvalni što ste dio naše zajednice koja radi na stvaranju pozitivnih promjena. Dobitnici će na svoje adrese dobiti specijalne poklone koji su kreirani u saradnji sa prijateljima promocija Zelene tačke Coca-Cola, Nestle, Fino, Ledo, Royal Food i Orbico. Sadržaj poklona će biti lijepo iznenađenje. Hvala vam još jednom što podržavate Ekopak i Zelenu tačku.
09
maj

Izvučeni dobitnici specijalnih poklona sa promocija Zelene tačke

Danas smo imali zadovoljstvo izvući dobitnike specijalnih poklona u okviru naših promocija Zelene tačke koje su se održavale proteklih dva mjeseca u tržnim centrima širom BiH.

Dobitnici su:

  1. Marin Milićević iz Mostara
  2. Dženita Šabanović iz Breze
  3. Mlađa Popović iz Banja Luke
  4. Tin Krešo iz Mostara
  5. Jasmina Imamović iz Sarajeva

Vaša podrška Zelenoj tački, odnosno reciklaži ambalažnog otpada važna je za budućnost naše planete, i mi smo zahvalni što ste dio naše zajednice koja radi na stvaranju pozitivnih promjena.

Dobitnici će na svoje adrese dobiti specijalne poklone koji su kreirani u saradnji sa prijateljima promocija Zelene tačke Coca-Cola, Nestle, Fino, Ledo, Royal Food i Orbico. Sadržaj poklona će biti lijepo iznenađenje.

Hvala vam još jednom što podržavate Ekopak i Zelenu tačku.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...