Sistem Zelene tačke u BiH

VIJESTI
11
apr

Promocija Zelene tačke u Vitezu i Banja Luci

U svrhu edukacije stanovništva o  značenju i značaju međunarodno zaštićenog znaka Zelena tačka, Ekopak je ove sedmice organizirao promociju u tržnim centrima širom zemlje.

Tako smo se u petak (23.12.2022.) družili sa građanima Viteza u FIZ Vitezu, a dan kasnije (23.12.2022) i sa Banjalučanima u Mercatoru centru. Tom prilikom educirali smo građane kako pametnom kupovinom mogu podržati društveno odgovorene kompanije koji na svojim proizvodima imaju oznaku Zelena tačka i finansijski učestvuju u razvoju sistema reciklaže.

Svi kupci koji su kupili tri proizvoda sa oznakom Zelena tačka dobili su i zanimljive poklone i kratku edukaciju o sistemu reciklaže u BiH i kako sami mogu doprijeti razvoju ovog sistema u našoj zemlji.

Promocija se nastavlja i naredne sedmice u Mostaru (četvrtak, 29.12.2022) u Mepas Mallu i Sarajevu (petak, 30.12.2022.) u Mercator Centru u Ložioničkoj ulici.

„Zelena tačka“ najviše korišteni međunarodni zaštićeni znak,a operater “Ekopak” kao član “PRO EUROPE” ekskluzivni je davatelj prava za korištenje “Zelene tačke” na tržištu Bosne i Hercegovine.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...